079 - 3613 655 Actueel

Besparen op uw accountantskosten

Behoud uw winstmarges

In het hoogtij van de economische crisis staan voor vele ondernemers de omzet en marges flink onder druk. Alle zeilen worden bijgezet om de omzetten op peil te houden. Te hoge operationele kosten maken het voor u dan moeilijk om uw gebruikelijke winstmarges te behouden.

Dezelfde dienstverlening tegen lagere kosten

AGV Administraties verzorgt voor u als ondernemer vakkundig uw boekhouding en belastingaangiften. Vanwege onze efficiënte manier van werken en omdat u bij AGV Administraties werkt met 1 vaste contactpersoon, kunnen wij uw boekhouding snel en correct bijhouden.

Wij geven aan hoe wij uw boekhouding aangeleverd wensen te krijgen zodat wij deze snel en tegen lagere kosten kunnen verwerken. Ook recente ontwikkelingen binnen de financiële administratie zoals de boekhoudkoppeling en de online boekhoudsystemen dragen bij aan een snellere en dus goedkopere manier van werken.

Zelf boekhouden met een AGV-specialist die meekijkt

Heeft u een wat grotere organisatie en een officemedewerker tot uw beschikking dan kunt u overwegen de invoer van de boekhouding niet meer uit te besteden. Door middel van ons online boekhoudsysteem kunt u uw inkoopfacturen en bankmutaties zelf verwerken. U kunt er ook voor kiezen uw eigen facturen vanuit dit boekhoudsysteem op te maken.

AGV Administraties helpt u met het opzetten van het werkproces en geeft uw medewerker een gedegen training om vervolgens zelfstandig aan het werk te kunnen. Maandelijks nemen wij uw boekhouding door en stellen uw financiële resultaat vast.

Hoeveel gaat u besparen op uw accountantskosten?

Of u nu kiest voor het geheel uitbesteden van uw financiële administratie of kiest om het zelf te doen met een specialist die meekijkt. AGV Administraties biedt u altijd een vast tarief waardoor u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Wilt u weten voor welk vast tarief wij uw financiele administratie gaan verzorgen? Neem dan contact met ons op. De keuze is vervolgens aan u.

Aanvragen en meer informatie

Aanvragen is simpel, vul het formulier in of bel direct 079 - 3613 655.

U krijgt snel antwoord

Reken op AGV. Bereik met AGV Administraties uw optimale winst. Wij bieden u inzicht en duidelijkheid waardoor u altijd weet waar u staat.

079 - 3613 655Maak een afspraak

Stel uw vraag aan AGV Administraties

Aanhef: *
De boekhouder die vooruit kijkt!