079 - 3613 655 Actueel

Pas op voor brieven van EBN - European Business Number

Ondernemers opgelet! Er worden weer brieven verstuurd door het European Business Number (EBN). In deze brieven wordt u gevraagd de gegevens te controleren en aan te vullen, om deze vervolgens via de antwoordenvelop te retourneren. Dit formulier is echter een overeenkomst waarmee u vastzit aan een 3-jarig abonnement van € 977,- per jaar. Deze praktijken vallen onder fraude en zijn reeds bekend bij de Fraudehelpdesk van Nederland. 

Wat moet u doen?

Er is geen enkele verplichting om gehoor te geven aan het verzoek om de gegevens te controleren. De brief en het formulier zijn niet afkomstig van een officiële instantie. Controleer daarom altijd de afzender van de post die u ontvangt. Lees alles eerst goed door voordat u een handtekening plaatst.

Heeft u al getekend? U kunt de overeenkomst na ondertekening nog annuleren via een aangetekende brief. Neem voor meer informatie contact op met de Fraudehelpdesk.  Heeft u andere bepaalde mails of brieven die u niet vertrouwt? Controleer dit dan altijd via de Fraudehelpdesk.

Bron: Fraudehelpdesk

Ondernemen zonder zorgen

Wilt u dit soort zaken niet telkens zelf hoeven uit te zoeken en te controleren? Besteed dan uw volledige boekhouding uit aan AVG Administratiekantoor in Zoetermeer. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of bel direct naar 079 - 3613 655.

Stel uw vraag aan AGV Administraties

Aanhef: *

U krijgt snel antwoord

Reken op AGV. Bereik met AGV Administraties uw optimale winst. Wij bieden u inzicht en duidelijkheid waardoor u altijd weet waar u staat.

079 - 3613 655Maak een afspraak

De boekhouder die vooruit kijkt!
079 - 3613 655