079 - 3613 655 Actueel

Bedrijfsopvolging

Discreet met bedrijfsinformatie omgaan

Wanneer u besluit te stoppen met uw onderneming is het verstandig om te kijken of het mogelijk is dat iemand uw bedrijf kan opvolgen, bijvoorbeeld een branchegenoot, een medewerker of familielid.

Geheimhoudingsovereenkomst

Bij een bedrijfsopvolging zal u veel informatie moeten verstrekken over uw organisatie. De kandidaat-koper wil natuurlijk zien wat hij koopt.

Echter wanneer hier niet discreet mee wordt omgegaan kan dit schade berokkenen voor uw bedrijf. Voordat u informatie gaat verstrekken aan de kandidaat-koper is het belangrijk dat er een geheimhoudingsovereenkomst wordt ondertekend. In deze geheimhoudingsovereenkomst legt u vast dat alle informatie welke door kandidaat-koper wordt verkregen alsmede de voorgenomen bedrijfsopvolging strikt geheim wordt gehouden. Tevens kunt u de adviseurs van kandidaat-koper in deze overeenkomst benoemen en zelfs laten mee tekenen.

Bij een bedrijfsopvolging kunnen wij u begeleiden naar een geslaagde opvolging en brengen wij u in contact met diverse experts op fiscaal en juridisch gebied.

U krijgt snel antwoord

Reken op AGV. Bereik met AGV Administraties uw optimale winst. Wij bieden u inzicht en duidelijkheid waardoor u altijd weet waar u staat.

079 - 3613 655Maak een afspraak

Stel uw vraag aan AGV Administraties

Aanhef: *
De boekhouder die vooruit kijkt!