079 - 3613 655 Actueel

Voor ZZP-ers, een administratiekantoor waarbij u zich aansluit.

ZZP-Boekhoudpakket: v.a. € 70,- excl. btw per maand

Als zelfstandig ondernemer maak je lange dagen. In de avonduren kan je nog net je e-mails beantwoorden en nieuwe offertes maken. Tijd om de boekhouding te ordenen en ook nog eens weg te brengen is er eigenlijk niet.

Bij AGV Administraties hoeft u ’s-avonds uw facturen alleen nog maar op de mail te zetten. Deze worden direct ingelezen en gekoppeld aan uw administratie. Uw bankmutaties kunnen wij vanuit uw banksysteem direct laten inlezen bij ons in uw administratie. De btw-aangifte wordt voor u tijdig verzorgd zonder dat u hieraan hoeft te denken. Gemak en geen verrassingen, daar gaat het bij ons om.

Het all-in boekhoudpakket speciaal voor zelfstandigen zonder personeel:

  • Digitaal verzorgen van uw boekhouding;
  • Verzorgen van uw aangifte BTW;
  • Opstellen van uw jaarrekening;
  • Verzorgen van uw aangifte inkomstenbelasting;
  • Schatting inkomstenbelasting gedurende het jaar.

Vraag het aan AGV Administraties, hét administratiekantoor voor ZZP-ers

Natuurlijk is er bij ons altijd ruimte om uw vragen te beantwoorden wanneer deze bij u opkomen. Voor een demonstratie van onze werkwijze en om voor u een passende prijsopgaaf op te stellen maken wij graag een vrijblijvende afspraak. Vul het hiernaast getoonde reactieformulier in of bel direct naar 079 - 3613 655.

U krijgt snel antwoord

Reken op AGV. Bereik met AGV Administraties uw optimale winst. Wij bieden u inzicht en duidelijkheid waardoor u altijd weet waar u staat.

079 - 3613 655Maak een afspraak

Stel uw vraag aan AGV Administraties

Aanhef: *
De boekhouder die vooruit kijkt!