079 - 3613 655 Actueel

Financiële rapportages

Financieel inzicht en weten waar u staat en naar toe kunt

Uw bedrijfsresultaten bepalen hoe en wanneer u de volgende stap zet. Wanneer u niet tijdig een duidelijk overzicht van uw resultaten kunt inzien is het voor u moeilijk te bepalen of u nog op koers zit. Administratiekantoor AGV administraties stelt financiële managementrapportages voor u op die u helpen bij uw bedrijfsvoering. AGV Administraties levert de volgende managementrapportages:

Begroting of budget laten opmaken

Als ondernemer heeft u uw plannen al goed in uw hoofd, maar hoe pakt dit werkelijk uit? Een financiële begroting gaat niet via het zogenoemde “natte vingerwerk”, een goede onderbouwing van uw orders, prijsstelling, investeringen en kosten is hiervoor nodig om alles op een rijtje te krijgen.

Aan de hand van deze begroting kunt u zelf beoordelen of uw plannen levensvatbaar zijn en wat uw financieringsbehoefte is. Tevens is een goed onderbouwde begroting zeer waardevol bij het vinden van een investeerder. AGV Administraties kan u prima  ondersteunen bij het opmaken van uw begroting. Met een kritische blik werken wij uw plannen uit zodat u hiervan een goed beeld krijgt, niet te rooskleurig maar ook niet te voorzichtig.

Tussentijdse overzichten met budgetvergelijking

Om te weten of u nog op koers ligt is het verstandig uw actuele cijfers tijdig te vergelijken met uw opgestelde begroting. Wanneer bijvoorbeeld blijkt dat uw verkoop nog niet conform  verwachting is, zou u kunnen overwegen bepaalde uitgaven uit te stellen. Periodiek kan AGV Administraties voor u uw resultaat bepalen en deze in een duidelijk overzicht vergelijken met uw begroting.

Key Performance Indicators (KPI) overzicht

Productiviteit is het kernwoord voor winstgevendheid. Wanneer uw processen niet efficiënt verlopen kan dat voor u een niet optimale winstgevendheid betekenen of zelfs verlies. Aan de hand van een aantal Key Perfomance Indicators (KPI’s) meet u uw belangrijkste bedrijfsprocessen. Deze kunnen verschillen van bedrijf tot bedrijf. AGV Administraties adviseert u graag welke KPI’s voor uw bedrijf van belang zijn en kan voor u een duidelijk KPI dashboard opmaken.

Periodieke financiële rapportages

De rapportages worden u periodiek toegestuurd met onderbouwing en uitleg. Tevens worden deze rapportages met u persoonlijk doorgenomen om u te kijken waar u uw organisatie verder kunt verbeteren.

U krijgt snel antwoord

Reken op AGV. Bereik met AGV Administraties uw optimale winst. Wij bieden u inzicht en duidelijkheid waardoor u altijd weet waar u staat.

079 - 3613 655Maak een afspraak

Stel uw vraag aan AGV Administraties

Aanhef: *
De boekhouder die vooruit kijkt!