079 - 3613 655 Actueel

Bedrijfsovername

Een goede voorbereiding is noodzakelijk

Als starter, als medewerker, maar ook als bestaand bedrijf kunt u er voor kiezen om een bedrijf over te nemen. Een bedrijfsovername heeft zo zijn voordelen. U heeft direct een organisatie, een inkomen en een klantenbestand. Echter een bedrijfsovername heeft ook een goede voorbereiding nodig. Voordat u aan de onderhandelingen begint is het van belang te weten hoe het bedrijf draait, hoe de organisatie is opgebouwd, wat uw risico’s zijn en natuurlijk wat de toekomstverwachtingen zijn.

Een aantal belangrijke zaken bij een bedrijfsovername

Voor bestaande bedrijven is het ook zeer belangrijk stil te staan hoe u het aan te kopen bedrijf kunt integreren binnen uw eigen organisatie. Nadat u deze inventarisatie heeft gedaan en uw ondernemingsplan heeft opgesteld zijn er nog tal van zaken die bij een bedrijfsovername een belangrijke rol spelen:

  • de waardebepaling van de onderneming
  • juridische en fiscale aspecten
  • financiering
  • onderhandelingen over prijs en voorwaarden.

Bij een bedrijfsovername kunnen wij u op veel gebieden ondersteunen en u eventueel in contact brengen met diverse experts.

U krijgt snel antwoord

Reken op AGV. Bereik met AGV Administraties uw optimale winst. Wij bieden u inzicht en duidelijkheid waardoor u altijd weet waar u staat.

079 - 3613 655Maak een afspraak

Stel uw vraag aan AGV Administraties

Aanhef: *
De boekhouder die vooruit kijkt!